hunter napisał(a):2046-kalka spragnionych milosci
takie było założenie filmu, miało być niejako rozwinięciem, kontynuacją wątku podjętego przez Kar-Waia wcześniej :/
hunter napisał(a):2046-kalka spragnionych milosci

nadrazil napisał(a): Gdzieś już napisałem, ale powtórze, "Mysterious skin" jest, moim zdaniem, najlepszym filmem pokazującym problem pedofilii z dotychczas przeze mnie widzianych.

Tomassi napisał(a):
Niefortunnie dobrane miejsce i czas na prezentację filmów MOVIEMENTO. Trochę szkoda, że zamiast którejś z sal kinowych był to klub festiwalowy, gdzie filmy z trudem przebijały się przez gwar rozmów i nie miały szans w konkurencji z zabawą przy indyjskich rytmach.

Elatus napisał(a):Chciałam dać szansę polskiemu kinu...
I poszłam na "Lekarza drzew".
Czy organizatorzy widzieli ten film przed festiwalem? Jeśli tak, to co ich skłoniło do pokazania go?

lotokot napisał(a):gniotem porównywalnego kalibru, co "Niezwyciężony" Herzoga w zeszłym roku, wielkim rozczarowaniem był dla mnie Greendale. Zwłaszcza po tym, co obiecywały opisy oraz postać samego Neila Younga... żenada i prowizorka.

bo miał bilet a musiał z rodzinką siedzieć na podłodze.. może na filmie już sie to zminiło ale i tak nic miłego takie rozmowy a żadna ze stron nie dała sobie wytłumaczyć że to nie nasza wina (obsługi kina)
 bo miał bilet a musiał z rodzinką siedzieć na podłodze.. może na filmie już sie to zminiło ale i tak nic miłego takie rozmowy a żadna ze stron nie dała sobie wytłumaczyć że to nie nasza wina (obsługi kina)husky napisał(a):jedna sytuacja bardzo mnie denerwowała.. ludzie przed booliwodem Rozumiem że można ludzie zajmują miejsca dla znajomych najczęsciej było to w przypadku karnetowiczów.. tylko że Ci znajomi przychodzili przed 22 a osoby które miały bilety z pretensjami że sa o 21:30 a musza siedziec na podłodze.. raz tak mnie zmieszał jeden facet z błotem że szokkkbo miał bilet a musiał z rodzinką siedzieć na podłodze.. może na filmie już sie to zminiło ale i tak nic miłego takie rozmowy a żadna ze stron nie dała sobie wytłumaczyć że to nie nasza wina (obsługi kina)

chciałem tylko zwrócić uwage.. wiesz te facet był troszke starszy, nie rozumiał że ludzie chcieli się pobawić latali po sali i nie był na całym festiwalu, tylko z tego co mówił przyjechał specjalnie chyba na film.. nie mógł wiedziec z doswiadczenia ze potem zwolnia sie miejsca..
 chciałem tylko zwrócić uwage.. wiesz te facet był troszke starszy, nie rozumiał że ludzie chcieli się pobawić latali po sali i nie był na całym festiwalu, tylko z tego co mówił przyjechał specjalnie chyba na film.. nie mógł wiedziec z doswiadczenia ze potem zwolnia sie miejsca.. 
Powrót do 5. - Program festiwalu