ENH TV? Wasze opinie....

Wasze opinie o filmach 5. Festiwal Fimowego ENH. Dyskusje o odbywających się spotkaniach, wystawach, wykładach, koncertach.
luk

Post 24 lip 05, 9:16

Piszcie co sądzicie o ENH TV (codziennie o 24 w klubie festiwalowym)...Pozdro. :)

mloda szczecinianka

Post 25 lip 05, 10:25

pomysl dobry choc czasma malo blyskotlie ale ekipa fajna:P

strzalek

Post 26 lip 05, 9:56

strona techniczna fajna, ale dowcipy z kolonijnego ogniska niestety. no offence. doceniam wlozona w to prace i widze, ze przede wszystkim dobrze sie przy tym bawicie. a o to chyba chodzi. pzdr

masakrytyczna

Na forum od:
26 lip 05, 16:54

Post 26 lip 05, 20:13

coś mnie kurna chyba omija, bo codziennie o 24.00 to ja jestem w indiach...
www.masakrytyczna.blog.pl >>dziwię się światu<<

Magda.W

Na forum od:
27 lip 05, 17:51

Post 27 lip 05, 18:13

hm. powiem szczerze. nie podoba mi się ta telewizja. nie podoba mi się poczucie humoru (tzw.) , z jakim sa kręcone odcinki. Bez urazy dla ludzi się tym zajmujących i z całym szacunkiem dla Waszego wysiłku, ale myślę że mogliubyście spróbować w przyszłym roku czegoś innego

Jay

Post 30 lip 05, 13:49

5 - minutowe trailey odcinków ENH.TV do ściągnięcia na www.chello.pl !!!
Już wkrótce pełne wydanie na DVD:)

arp

Post 30 lip 05, 20:58

Oj slabiutkie...przypomina mi sie pozna podstawowka...moze rzeczywiscie w przyszlym roku sprobujecie czegos innego? Sprzedaz biletow tez moze byc ciekawa...

ania_szm

Na forum od:
15 maja 05, 8:49

Post 1 sie 05, 9:27

A mi sie podobala telewizja naprawdę, szczególnie ten motyw z Duchem Fassbindera;)
Pozdrawaim fanów pana Grzegorza Małeckiego!
Ostatnio edytowano 10 sie 05, 11:04 przez ania_szm, łącznie edytowano 1 raz

Stalker

Na forum od:
31 lip 05, 15:27

Post 2 sie 05, 9:38

Mniej sztubackich zartow. Nie kazdy jest Quentinem Tarantino, zeby to robic z gracja. A moze po prostu trzeba do tego dorosnac? :) Pomysl fajny, tylko strasznie powtarzaly sie te same zagrania. Ciagle ten sam schemat, z drugiej strony przy tak szybkiej pracy to nieuniknione. Mam 1 zarzut: DLACZEGO TAK STRASZNIE GLOSNO TO LECIALO? Uszy odpadaly i czlowiek sie nie skupial. Pozdrowienia na Slesickiego, najwiekszego z najwiekszych i jego show z Sarami :P:P:P Nie dajcie mu sie przemielic, bo skonczycie jak Bogus Linda.

joasia

Na forum od:
3 lut 05, 11:07

Post 2 sie 05, 16:21

telewizja całkiem w porządku,chociaż wiadomo,pomysły były lepsze i gorsze.mozna usprawiedliwić to megakrótkim czasem realizacji poszczególnych odcinków.
a właśnie,będą do ściągnięcia?bo wszystkich nie widziałam;)

kombajnistka

Na forum od:
16 maja 05, 13:25

Post 2 sie 05, 17:34

"będą do ściągnięcia?"

słyszałam,że ma być wydane dvd... tylko kiedy? bo doczekać się nie mogę :)

e.

Na forum od:
6 lut 05, 22:46

Post 8 sie 05, 9:23

A nie sądzicie, że miejsce i czas wyświetlania ENH.TV były trochę nieodpowiednie?

Ja na przykłda widziałam zaledwie dwa odcinki ponieważ albo film za dłuigo trwał i nie byłam wstanie dotrzeć do Klubu Festiwalowego w odpowiednim czasie albo ENH.TV była wyświetlana między dwoma koncertami, więc nie mogłam wejść nie płacąc za nie interesujący mnie koncert... W Centrum Festiwalowym natomiast nie było warunków do słuchania (bo oglądać się nawet dało) powtarzanych odcinków.

Może za rok warto pomyśleć o innym rozwiązaniu?

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 8 sie 05, 14:14

e. napisał(a):A nie sądzicie, że miejsce i czas wyświetlania ENH.TV były trochę nieodpowiednie?

Ja na przykłda widziałam zaledwie dwa odcinki ponieważ albo film za dłuigo trwał i nie byłam wstanie dotrzeć do Klubu Festiwalowego w odpowiednim czasie albo ENH.TV była wyświetlana między dwoma koncertami, więc nie mogłam wejść nie płacąc za nie interesujący mnie koncert... W Centrum Festiwalowym natomiast nie było warunków do słuchania (bo oglądać się nawet dało) powtarzanych odcinków.

Może za rok warto pomyśleć o innym rozwiązaniu?

Filmy były codziennie powtarzane w Centrum Festiwalowym :)
Pozdrawiam, Monika Treichel
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

joasia

Na forum od:
3 lut 05, 11:07

Post 8 sie 05, 14:26

oj były były;)niektóre to chyba na pamięć znam;)

kiwi

Post 14 sie 05, 20:43

faktycznie - zbyt naiwne poczucie humoru, slaba gra a "celowe ujawnianie udawnia powagi" przed kamera - wtorne i niedopracowane; za bardzo to wszystko rozbiegane bez uzasadnienia i chaotyczne, ale dobry poczatek... znalazly sie tez krotkie olsnienia, ale nie tak dobre, zebym pamietala i mogla przytoczyc

sale!

Powrót do 5. - Program festiwalu