kino latynoamerykańskie

Dyskusje o programie 5. Festiwalu Era Nowe Horyzonty. Zapowiedzi wydarzeń filmowych, muzycznych i innych. Komentarze uczestników.
eMWu

Post 9 cze 05, 14:16

Wiem że ogłoszenie programu nastąpi dopiero 27 czerwca, ale może organizatorzy uchylą rąbka tajemnicy na temat cyklu kino latynoamerykańskie. Nie prosze o tytuły konkretnych filmów, ale jestem ciekaw np czy to bedzie przegląd najciekawszych tytułów z ostatnich lat czy może troche klasyki. Będą to filmy takie bardzo nowohoryzontowe w stylu tych konkursowych? Czy może bardziej klasyczne?

saygon

Na forum od:
1 mar 05, 20:44

Post 10 cze 05, 22:43

pyta nie czy wogole bedzie bo w zeszlym roku ni widu nie sluchu o ni mnie bylo, no przynajmniej na ekranach.

kubak

Na forum od:
8 gru 04, 10:49

Post 10 cze 05, 22:47

Będzie, przecież jest na stronie ENH napisane.
10. Festiwal Filmowy Pięć Smaków / listopad 2016 / piecsmakow.pl

ciekawy

Post 11 cze 05, 20:44

eMWu napisał(a): [...]może organizatorzy uchylą rąbka tajemnicy na temat cyklu kino latynoamerykańskie. Nie prosze o tytuły konkretnych filmów [...]

a ja bym prosil rowniez o podanie tytulow...
dlaczego?
bo wlasnie zaczyna sie festiwal filmów latynoamerykanskich
no i nie wiadomo na co trzeba isc, a co uda sie nadrobic w Cieszynie ;)

saygon

Na forum od:
1 mar 05, 20:44

Post 11 cze 05, 20:53

idz na co możesz cieszyn to nie dobre miejsce na nadrabianie filmów, tam jest za dużo dobrego itak na koniec czasu brakuje....

ruda maruda

Post 12 cze 05, 16:43

Nie dostane urlopu na dwa festiwale, a jakos zdecydowanie bardziej odpowiadam mi klimat Cieszyna, niz wszedobylskie samochody przedstawicieli handlowych (alez...bez obrazy ;) ) i wielkomiejski tlum walacy do trzech zaledwie kin. Ja chce latino w cieszyno! Ma byc upal, to niech sobie wspolgra z repertuarem. Chociaz i tak nic nie wskoramy miesiac przed festiwalem...

eMWu

Post 13 cze 05, 13:08

chyba jednak trzeba będzie poczekać do 27 czerwca:)

ruda maruda

Post 20 cze 05, 10:16

jade na krakowska Manane, a csso! :)

Powrót do 5. - Przed FF NH 2005