WanilioweNiebo napisał(a):tu
Jak miło! Będzie Pogodno!

skoor napisał(a):Panie Krzysztofie!! Robotobibok i Leszek Możdżer potwierdzone??
ave_Adore napisał(a):Nie jestesmy okrutni (bynajmniej ja), wytykam słabe strony zespołu..
poniewaz moja noga dała o sobie znac (przebyte złamanie), siedze w domu(help me I'm in hell)i upajam sie Moby Dicikem,czy organizatorzy moga mnie zapewnic, ze bedzie zespoł, gdzie perkusja bedzie chodzic tak wspaniale jak w Led Zeppelin i The Who? potrzebuje tego
a jeszcze jak jest z Myslowic....to juz totalne Myslovitz... hahhaha
Taki trend chyba panuje rozwniez o recenzentow...
kg napisał(a):Ciekawy pomysl, choć MSS to jednak bardzo samowystarczalny i wyrażny projekt, który wlaściwie jest sam nieustannym festiwalem - nie wiem czy im i im wyznawcom jest potrzebne występowanie w innym kontekście. Ale będziemy mysleć i przyglądać się
ave_Adore napisał(a):freak_lodz napisał:a jeszcze jak jest z Myslowic....to juz totalne Myslovitz... hahhaha
Taki trend chyba panuje rozwniez o recenzentow...
maj Dir, kto by sie kierował opinią recenzentów..trzeba samemu poznawac i tworzyc własne sądy..
P.S. a Biblioteka czeka
bebe napisał(a):oj tak w komisariacie było pięknie i ten fantomas nieźle wkomponowywał sie w całą tę muzyczna otoczke
a propos to brakuje mi właśnie chłopaków z robota no i pana fisza oczywiście![]()
ale wielkie dzięki za tymona, loco star i trzaske (rezydent ?)
Powrót do 5. - Przed FF NH 2005