kg napisał(a):na razie potwierdzam słowacki Nocadeń w niedzielę 24 lipca

kg napisał(a):na razie potwierdzam słowacki Nocadeń w niedzielę 24 lipca

, na Tworzywie bylo w tamtym roku swietnie !! A no i sa noowe fajne propozycje ze stajni Asfaltu: Muzykoterapia (plyta na jesien, ale juz koncertuja i bedzie o nich glosno - zobaczycie), POE (Projekt Ostry Emade).
 , na Tworzywie bylo w tamtym roku swietnie !! A no i sa noowe fajne propozycje ze stajni Asfaltu: Muzykoterapia (plyta na jesien, ale juz koncertuja i bedzie o nich glosno - zobaczycie), POE (Projekt Ostry Emade). 

husky napisał(a):a Fisz nie będzie dj-em ??
kg napisał(a):er napisał(a):ueeee, a biletow wciaz zamawiac nie mozna :/
już od dzisiaj będzie można

Anonymous napisał(a):kg napisał(a):er napisał(a):ueeee, a biletow wciaz zamawiac nie mozna :/
już od dzisiaj będzie można
albo ja mam coś popsute albo nadal nie mozna zamawiać bletów :/

forever_ more napisał(a):A czy bilety na Oszibarack i na Unforgiven Trio też trza zamawiać przez internet? Czy karneciarze będą mieli możliwość zakupu na miejscu? Bo z jednej strony w czasie festu będzie większe ryzyko niedostania bileciku, ale jak myślę, że mam latać z każdą ośmiozłotówką na pocztę i wypełniać te przelewy straszne, żeby tylko ktoś mnie nie ubiegł, to czuję jak ocieram się nieskromnie o paranoję.

ja tez nie w czas..chciałam nawiązac do info, ze bedzie grał zespoł POGODNO..ciesze sie ogromnie!
 ja tez nie w czas..chciałam nawiązac do info, ze bedzie grał zespoł POGODNO..ciesze sie ogromnie!  co prawda, moze dorzuciałabym kila zespołów, ale to festiwal filmowy..a nie koncert zyczen
 co prawda, moze dorzuciałabym kila zespołów, ale to festiwal filmowy..a nie koncert zyczen  zespół na zywo grra swietnie! połączenie funku z dubem, czasem nawet country
 zespół na zywo grra swietnie! połączenie funku z dubem, czasem nawet country  jest fenomenalnym zabiegiem..i te teksty
 jest fenomenalnym zabiegiem..i te teksty  prawdziwa zabawa słowem
 prawdziwa zabawa słowem  

ave_Adore napisał(a):odnoszac sie do przedmówców: Kombajn mógłby byc.. Razz
saygon napisał(a):a i Kombajn tez popieram

Suzie napisał(a):Tak, tak, tak Negatyw i Kombajn !!!

)
 )

forever_ more napisał(a):Suzie napisał(a):Tak, tak, tak Negatyw i Kombajn !!!
Nie uważam, żeby Negatyw był dobrym pomysłem. Fajne są koncerty, których nie spotyka się na co dzień - ERZI KISS MUSIC, Meredith - a nie kapelki rockowe, krążące co pół roku po wszystkich miastach. Może jakieś kompilacyjne koncerty, syntetyzujące kilka pradów, coś na kształt imprezy w Punkcie 17 czerwca ? [www.punkt.waw.pl]
Żeby w Cieszynie było unikalnie i niesztampowo nie wystarczy zaprosić kilku 'quasi sław' [Myslo, Negatyw]. Tak mi się zdaje.

Radar napisał(a):buuu dlaczego nie bedzie Fisz Envee, na Tworzywie bylo w tamtym roku swietnie !! A no i sa noowe fajne propozycje ze stajni Asfaltu: Muzykoterapia (plyta na jesien, ale juz koncertuja i bedzie o nich glosno - zobaczycie)
 ... w zeszlym roku na TS faktycznie bylo niesamowicie(!) ...
 ... w zeszlym roku na TS faktycznie bylo niesamowicie(!) ...

Freak_lodz napisał(a):forever_ more napisał(a):Suzie napisał(a):Tak, tak, tak Negatyw i Kombajn !!!
Nie uważam, żeby Negatyw był dobrym pomysłem. Fajne są koncerty, których nie spotyka się na co dzień - ERZI KISS MUSIC, Meredith - a nie kapelki rockowe, krążące co pół roku po wszystkich miastach. Może jakieś kompilacyjne koncerty, syntetyzujące kilka pradów, coś na kształt imprezy w Punkcie 17 czerwca ? [www.punkt.waw.pl]
Żeby w Cieszynie było unikalnie i niesztampowo nie wystarczy zaprosić kilku 'quasi sław' [Myslo, Negatyw]. Tak mi się zdaje.
jak ma byc unikalnie to ja chce I AM X ...HAHAHHAA

Anonymous napisał(a):Freak_lodz napisał(a):forever_ more napisał(a):Suzie napisał(a):Tak, tak, tak Negatyw i Kombajn !!!
jak ma byc unikalnie to ja chce I AM X ...HAHAHHAA
Ojjj było by bardzo unikalnie...ale jak widac nikt sie X nie zainteresowal...;(

Powrót do 5. - Przed FF NH 2005