moim typem na nocne szaleństwo są filmy Jorga Buttgeraita mam tu na myśli miendzy innymi Nekromantik 1 i 2 widziałem i gwarantuje że bendzie ostro ponadto wyświetlanie filmu zostałó zakazane w ponad 70 krajach miendzy innymi w Polsce Jeśli ktoś lubi obrzydliwe horrory z podznaku"gore" i zna się na tym to pewnie zna te pozycje jeśli zaś nie no to czas nadrobić zaległóść ponadto morzna by wyświetlić coś fajnie tandetnego idiotycznego i śmiesznego mam tu na myśli filmy z badziewnej wytwurni " Troma" a konkretne Toksycznego mściciela albo "Krwiorzercze dziwolągi" Jeśli ktoś lubi czasem obejrzeć złe kino polecam zabawa przednia w końcu kiczem terz morzna się dobrze bawić
 moim typem na nocne szaleństwo są filmy Jorga Buttgeraita mam tu na myśli miendzy innymi Nekromantik 1 i 2 widziałem i gwarantuje że bendzie ostro ponadto wyświetlanie filmu zostałó zakazane w ponad 70 krajach miendzy innymi w Polsce Jeśli ktoś lubi obrzydliwe horrory z podznaku"gore" i zna się na tym to pewnie zna te pozycje jeśli zaś nie no to czas nadrobić zaległóść ponadto morzna by wyświetlić coś fajnie tandetnego idiotycznego i śmiesznego mam tu na myśli filmy z badziewnej wytwurni " Troma" a konkretne Toksycznego mściciela albo "Krwiorzercze dziwolągi" Jeśli ktoś lubi czasem obejrzeć złe kino polecam zabawa przednia w końcu kiczem terz morzna się dobrze bawić ale tak w sumie to te błendy pasują do filmów które wymieniłem one w pewnym sęsie to terz taki jeden wielki błond ale ciesze się że i tak zareagowałeś na tego posta jeśli nie zrobiłó ci to za wiele podaj mi meila jeśli morzesz chętnie podyskutował bym o ciekawych filmach a zakładam żę skoro tu zaglondasz lubisz dobre albo inaczej"inne kino" Powiedz coś więcej o Johnie Wetersie ??? no to by byłó na tyle
 ale tak w sumie to te błendy pasują do filmów które wymieniłem one w pewnym sęsie to terz taki jeden wielki błond ale ciesze się że i tak zareagowałeś na tego posta jeśli nie zrobiłó ci to za wiele podaj mi meila jeśli morzesz chętnie podyskutował bym o ciekawych filmach a zakładam żę skoro tu zaglondasz lubisz dobre albo inaczej"inne kino" Powiedz coś więcej o Johnie Wetersie ??? no to by byłó na tyle

)
 )

forever_ more napisał(a):Skoro moje pytania pozostają bez odpowiedzi, doszucę następnę - chyba nie zrobi różnicy:
Co z kinem polskim? W zeszłym roku był Kutz, a w tym? [mam na myśli to starsze oczywiście]

MK napisał(a):forever-more:
Exils bylo w Cieszynie rok temu i niczym nie rózni sie od pozostalych filmów Gatlifa. Jesli chodzi o Niña santa to tez mnie to nie zachwycilov -doswiadczenia erotyczne swietoszkowatej nastolatki z panem po 40, który przy okazji próbuje romansowac z jej mama. Strasznie sie to ciagnie.
W tym tygodniu ide na 5*2...
 z dokumentów proponuje powtórzenie lub retrospektywe Petera Mettlera z przewspaniałym Picture of lights + te których nie było 2 lata temu + świetny Gambling,Gods and LSD. Tak czy owak będzie wspaniale... mino to proszę o rozważenie mojej propozycji... co otym sądzicie?
 z dokumentów proponuje powtórzenie lub retrospektywe Petera Mettlera z przewspaniałym Picture of lights + te których nie było 2 lata temu + świetny Gambling,Gods and LSD. Tak czy owak będzie wspaniale... mino to proszę o rozważenie mojej propozycji... co otym sądzicie?

ave_Adore napisał(a):choc moze jest juz za pozno, ale byłoby miło, gdyby powstał taki jeden blok animowany..róznego rodzaju animacje, etc. Byłam na ciekawym festiwalu REANIMACJE 2005 i rzeczy, które pojawiały sie na ekranie wbijały w fotel! niesamowite efekty!

sayonerka napisał(a): Szczerze mowiac (a raczej piszac) festiwal Era Nowe Horyzonty od dwoch lat przyciaga nasza paczke wlasnie produkcjami made in Japan, ktorych na naszym rynku w zaden sposob zobaczyc nie mozna.

Powrót do 5. - Przed FF NH 2005