3. FF Era Nowe Horyzonty

Archiwalne posty ze starego forum FF Nowe Horyzonty. Forum zamknięte.
sangooma

Post 7 lip 03, 19:46

puk, puk... rozumiem, że macie duzo pracy, ale my też. Panie Romanie proszę dać jakiś znak życia! Kiedy będzie można zarezerwować bilety?
Pozdrawiam

Admin

Post 7 lip 03, 20:25

Pracujemy ciezko nad systemem rezerwacji. Powinien ruszyc najpozniej o 21.

vessey

Post 7 lip 03, 20:53

No to czekamy w dołkach startowych ;) Tylko bez falstartów! A swoją drogą to niezła jazda z tymi rezerwacjami, prawda ?

sangooma

Post 7 lip 03, 20:57

Vessey jestem z Tobą i z wszystkimi, którym oczka już z orbit wychodzą od ciągłego wpatrywania się w monitor!

Zegarynka

Post 7 lip 03, 20:59

21:00:00 :))

weronika

Post 7 lip 03, 21:05

ja tez czekam.......juz po 21szej i NIC!

vessey

Post 7 lip 03, 21:06

No i sie nie doczekalismy :( dlaczego bylam pewna ze tak sie stanie?? chyba ze to miala byc 21. ale jutro albo za tydzen?

kinomaniak

Post 7 lip 03, 21:07

gdzie te rezerwacje jest juz 21 nie moge znalezc slepy jestem czy nie? zobacze po lowcy jeleni

supreme

Post 7 lip 03, 21:07

mija czas i kazdy z nas...czeka...czeka:-), ale podpierdulka z tymi rezerwacjami:-)))

supreme

Post 7 lip 03, 21:12

moze bedziemy robic zaklady-kiedy to ruszy ta rezerwacja, co?

weronika

Post 7 lip 03, 21:12

ja poprosze o wypowiedz kogos, kto sie zajmuje ta stronka i ewentualnym pojawieniem sie na niej formularzy, czy czegokolwiek, co ma umozliwic rezerwacje......czy ja mam tu siedziec cala noc???i czekac???........jestem zdesperowana, sfrustrowana i zla......

admin

Post 7 lip 03, 21:15

A my ciagle walczymy. Prosze o jeszcze troszeczke ciepliwosci.

weronika

Post 7 lip 03, 21:16

o.....dziekuje:)

sangooma

Post 7 lip 03, 21:16

swoja drogą nasze forum nabrało niezłego tempa. podejrzewam, że śledzenie kolejnych wypowiedzi przysparza niejednemu z nas większy dreszczyk emocji niż podczas oglądania Terminatora 3 ;))

vessey

Post 7 lip 03, 21:17

a wystarczylo rano napisac ze rezerwacje zaczna sie jutro albo pojutrze i wszyscy byliby szczesliwi - my nie umieralibysmy przy kompach a wy nie spedzali nocy w w pracy, ale to widac za trudne lub za skomplikowane :(

supreme

Post 7 lip 03, 21:18

O tak, powinna jeszcze byc wizualizacja tej zacietej walki admina ze struktura rezerwacji, tempo jest zabojcze, wszyscy zdychamy przed ekranami przekraczajac granice naszych mozliwosci...

weronika

Post 7 lip 03, 21:21

a zakladam sie ze w kluczowym momencie:a)padnie mi komp, b)siadzie serwer, b)wylacza mi prad, c)zasne.....

vessey

Post 7 lip 03, 21:25

z drugiej strony jezeli wszyscy chetni wypowiadaja sie teraz na tym forum to panika nie potrzebna - raptem 5 osob ;)

supreme

Post 7 lip 03, 21:25

E...jak juz otworza rezerwacje to ja otwieram szampana-jestescie zaproszeni, wydrukuje portret pana Gutka i bede mu spiewac piesni pochwalne za ten refleks, niesamowita szybkosc przeplywu danych i imponujacy zmysl hazardzisty;-)

supreme

Post 7 lip 03, 21:26

Nie liczy sie ilosc tylko jakosc, ja na przyklad moge byc liczony za 2 kopy ludzi(chociaz nie mam pojecia ile to jedna kopa);-)

vessey

Post 7 lip 03, 21:29

kopa to piec tuzinów, a co juz teraz nawet tego w szkole nie ucza?

vessey

Post 7 lip 03, 21:30

a moze odzyje instytucja konika - to by dopiero bylo!

supreme

Post 7 lip 03, 21:32

hehe pretensje pod zlym adresem; ja jestem specjalista w swojej dziedzinie humanistycznej, a takie typologie ilosciowe pozostawiam tym z ekonomicznych i innych sgh'ow pochodza...a tuzin to duzo czy malo ;-)

supreme

Post 7 lip 03, 21:33

Tak, koniecznie...konika i kobyly cieszynskiej, a my wcielamy sie wlasnie w role oslow

weronika

Post 7 lip 03, 21:34

zaraz zaraz...ja jestem z akademii ekonomicznej..no nas tam ucza, ze ekonomia to nauka humanistyczna:)

vessey

Post 7 lip 03, 21:36

a mnie uczyli co to tuzin i kopa gdzies w piatej klasie podstawowki ;)

supreme

Post 7 lip 03, 21:37

Moja droga to juz kwestia tego, ze nauka korzeniami i tak siega do filozofii, ale teraz nie ma szans przy tak duzej specjalizacji nauki zajmowac sie takimi blahostkami jak tuzin, kopa i inne archaizmy rodem ze przedwojennego Lwowa

sangooma

Post 7 lip 03, 21:38

raczej wielbłądów, bo:
a) czuje jak rośnie mi już garb od tego siedzenia
b) muszę zgromadzić duże zapasy płynów, gdyż boję się odejść od komputera

Odnośnie b: przydałaby się też kaczka!

vessey

Post 7 lip 03, 21:39

a 2 + 2 = ? to wiecie?? Ale ciekawa dyskusja sie zrobila, w kazdym razie ciekawsza niz ciagłe klikanie na tę sama strone (bez zmian) moze sie w Cieszynie spotkamy??

weronika

Post 7 lip 03, 21:41

hehe:)spotkajmy sie...a teraz admin sie cieszy, bo zajelismy sie czyms innym i gadamy tu sobie beztrosko:)chlop ma swiety spokoj z tymi rezerwacjami:)

supreme

Post 7 lip 03, 21:42

a moze zyraf, zeby miec nowe horyzonty i wypatrywac akcji: rezerwacja internetowa jak oazy na saharze ;-)

supreme

Post 7 lip 03, 21:44

Pewnie, ze sie w cieszynie spotkamy, mnie poznacie po koszulce z napisem LOVE ADMIN REZERWACJA RULEZ

vessey

Post 7 lip 03, 21:45

Dobre!!

sangooma

Post 7 lip 03, 21:46

z tą pustynią to masz rację. może te rezerwacje to tylko fatamorgana? a jak opadnie temperatura, to się okaże, że wszyscy siedzimy na stronie telezakupów?! ;)

vessey

Post 7 lip 03, 21:46

A czemu nie kupujecie karnetow tylko bilety??

supreme

Post 7 lip 03, 21:49

Karnety to dla mieczakow, zdobyc bilet rezerwacja to jest wyzwanie, tak telezakupy a pan Admin i pan Gutek jako prowadzacy

supreme

Post 7 lip 03, 21:52

A wyznaczony jest jakis deadline czy tak mozemy sobie siedziec przez cala noc???

vessey

Post 7 lip 03, 21:52

Juz sie troche zmeczylam ta akcja, jak to jeszcze kilka dni potrwa to nie wiem czy dociagne do festiwalu :(

vessey

Post 7 lip 03, 21:53

deadline: 27 lipca 20:30

supreme

Post 7 lip 03, 21:54

No bo to maraton jest, tylko najwytrwalsi moga zdobyc nagrode, to wyprawa po zlote runo;-)

weronika

Post 7 lip 03, 21:57

ktora to juz mamy godzine?????????

007

Ale uprzykrzacie życie temu adminowi. Z ilości osób obecnych na forum wnioskuję, że lepiej iść spać, a jutro rano spokojnie, jak chłop się "wyrobi", zarezerwować sobie bilety. A jak tu już wszyscy jesteśmy to lepiej pogadać na temat tego jakie filmy wybraliśmy. Ciekawy jestem na co najbardziej się przypaliliście.Ja już mam dokładnie zaplanowane 4 dni, które spędzę w Cieszynie.

supreme

spokojnie, to musi byc ukryta kamera

weronika

Post 7 lip 03, 21:58

ja tez bede 4 dni...i nie chce tego czasu zmarnowac!

sangooma

Post 7 lip 03, 22:00

wybiła dziesiąta wieczór. czy życie będzie miało sens, kiedy w końcu dokonam rezerwacji? muszę chyba szybko znależć sobie kolejne wyzwanie: czy ktoś wie, jak rezerwuje się bilety na festiwal w kazimierzu? a może ktoś stanie ze mną do rywalizacji?

supreme

Post 7 lip 03, 22:00

ja ide na caly cykl francuskie rewolucje, a reszte zapelniam tym co najtrudniej dostepne i najbardziej interesujace z punktu widzenia innowacyjnosci i niepowtarzalnosci...no i Triera oraz Futro i Mazzola, ciekaw jestem jak bedzie na Cool kids of death-juz na jednym ich koncercie bylem i wiecej nie chce ich znac

ZWAD

Post 7 lip 03, 22:04

KTO ZNA JAKIES SZYBKIE POŁĄCZENIE DO CIESZYNA, CZEKAM NA INFO ZWAD@GO2.PL
a MIOŻE JUZ MACIE JAKIS POCIĄG OBCYKANY

weronika

Post 7 lip 03, 22:05

CKOD lubie:)na koncert bym sie nie wybrala:)a mial byc myslovitz..:(

007

Post 7 lip 03, 22:09

A ja właśnie chcę się wybrać na film, do którego będą grali Cool ... Najbardziej zależało mi na Ściance ale oni grają gdy nie będzie mnie już w Cieszynie. Też wybieram się na kilka francuskich i kino latynoamerykańskie, które bardzo lubię. Boli mnie tylko to co pewnie uszczęśliwia wielu innych, a mianowicie, że w repertuarze jest tyle kina azjatyckiego, którego ni w ząb nie przyswajam. Jakoś nie mogę strawić tej estetyki. Ale może się przełamię tym razem.

sangooma

Post 7 lip 03, 22:15

a ja właśnie wybieram się na kino azjatyckie, choć z pewnymi obawami. "eureka" w zeszłym roku - trzy i pół godzinny koszmar!!!! brrrr jeszcze mnie trzęsie na wspomnienie... ale z niecierplliwością oczekuję retrospektywy ozu! poza tym - oczywiście kino latynoamerykańskie, a w ogóle, to wezmę wszystko, co rzucą!!!! :)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum Forum ze Stopklatki - 2. 3. i 4. MFF Nowe Horyzonty 2002-2004