Nowe filmy Dumonta i Côté, konkursowy Lewiatan Luciena Castaing-Taylora, Na los szczęścia, Baltazarze Roberta Bressona i inne pierwsze tytuły z programu 13.MFF TNH:
> http://www.nowehoryzonty.pl/aktualnoscm.do?id=2875

Mrozikos667 napisał(a):"Karnet (...) nie obejmuje uroczystości otwarcia i zamknięcia festiwalu". To jakaś nowość - nader nieprzyjemna - czy mi się wydaje? Nadal będą te bezpłatne wejściówki, czy trzeba będzie dodatkowo płacić? Przez "uroczystość otwarcia" rozumie się zapewne tylko jeden z filmów pokazywanych na otwarcie, tak?

Stemple Pass, nowy film Jamesa Benninga w sekcji dokumenty/eseje 13. MFF TNH >
  Stemple Pass, nowy film Jamesa Benninga w sekcji dokumenty/eseje 13. MFF TNH >
 Piękna i Bokser (Cutie and the Boxer), reż. Zachary Heinzerling
 Piękna i Bokser (Cutie and the Boxer), reż. Zachary Heinzerling Jestem fikcją (Identitetstyveriet), reż. Max Kestner
 Jestem fikcją (Identitetstyveriet), reż. Max Kestner Dom Hermana (Herman’s House), reż. 	Angad Bhalla
 Dom Hermana (Herman’s House), reż. 	Angad Bhalla

), więc mnie na razie cieszy niewiele (oczywiście oprócz filmów, o których wiedziałem wcześniej, jak Dumont czy Shirvani, oraz wspomnianego Koreedy). Oby w ostatecznym rozrachunku okazało się, że jest o wiele ciekawiej!
), więc mnie na razie cieszy niewiele (oczywiście oprócz filmów, o których wiedziałem wcześniej, jak Dumont czy Shirvani, oraz wspomnianego Koreedy). Oby w ostatecznym rozrachunku okazało się, że jest o wiele ciekawiej!

Grzes napisał(a):Były już festiwale, które kończyły się jeszcze wcześniej, i zawsze tytuły były ogłaszane 1 lipca (tak mi się przynajmniej wydaje).